Mai
REPEDE
PRECIS
Mai

Planuri 2D

2.

Prelucrare nor de puncte

1.

Scanare imobil

Planuri 3D

ARCHISCAN vă propune gestionarea în totalitate a releveelor dumneavoastră de interior și exterior și vă furnizează, în funcție de criteriile dumneavoastră de exigenţă, planuri 2D, machete 3D și chiar machete BIM (Revit). Metoda de scanare 3D se dovedeşte a fi mai precisă și în special mai rapidă decât metodele tradiționale de realizare a releveelor, permițându-vă să vă finalizați proiectele în timp record, economisind astfel bani.

Datorită utilizării software-lor de procesare a imaginilor și a software-lor CAD de-a lungul anilor, ARCHISCAN este capabilă să satisfacă diferite cerințe pentru care gradul de exigenţă este deosebit de ridicat. Noi vă însoțim și vă oferim sfaturi și expertiză în fiecare etapă esenţială a colaborării noastre.

Indiferent dacă solicitați relevee 2D, 3D sau BIM dumneavoastră sunteți unic, proiectul dumneavoastră este unic!

De aceea vă solicităm cu ocazia primului contact:

Un proiect de referință

Permiteți-ne să vă evaluăm cât mai bine gradul  dumneavoastră  de exigenţă.

De asemenea, validăm caietul de sarcini cu rezultatele urmărite.

Creşterea eficienței

Evitarea oricărei neînțelegeri cu privire la elementele uitate sau nedorite.

 Software-ul dvs. CAD și versiunea sa

Adesea tratată intern (cronofag) sau de către topografi a căror meserie principală nu este aceasta, măsurarea prin ARCHISCAN vă modernizează procesul intern! Concentraţi-vă pe creativitatea dumneavoastră și delegaţi-ne nouă această sarcină (deseori percepută ca fiind dificilă).